Досега този спортен активист беше привличал вниманието най-вече с крошетата

...
 Досега този спортен активист беше привличал вниманието най-вече с крошетата
Коментари Харесай

Пулев, целувката и млатенето

 Досега този състезателен деятел беше привличал вниманието най-много с крошетата си на боксовия кръг. И със скромната си книжовност отвън него. Да целуне напористата американска кореспондентка - на фона на насилието в бокса това беше вероятно първото относително миролюбиво нещо, което съм го виждал да прави. Сега обаче Кубрат Пулев ще бъде нокаутиран таман поради тази целувка.
В света на мъжкарите

Кое е по-отблъскващо? Да млатиш съперниците си по главите, да им цепиш веждите и да им докарваш разтърсване на мозъка - или да лепнеш мъжкарска целувка на позната кореспондентка? За Пулев очевидно и двете са в реда на нещата. Един същински мъжага прави тъкмо това: млати враговете, налита на дамите. „ Тук е по този начин “, ще ви каже всеки човек на Балканите. И ще бъде прав.
 Пулев с българския байрак
Кубрат Пулев

Активистките на #MeToo обаче мислят друго. И без подозрение са прави да възроптават против мъжкарите, които налитат. Тялото и достолепието на всяка жена заслужават протекция. Но протекция заслужава и човешката глава, протекция заслужават и децата, които висят с часове пред тв приемника, с цел да гледат насилията на кечисти, кик-боксьори или типичен боксьори.

Целувайте се, не се млатете!

Насилието против дами е неприятно нещо. Но неприятно нещо е всяко принуждение. Така че въпреки всичко: по-добре целувки, в случай че са безобидни, естествено, в сравнение с кървави крошета.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР